Sider

mandag den 12. juli 2010

Hvad faen skete der???


Jeg tror faktisk jeg har været ved at slå rekord i at være i at være nævnt i "Øjne I Natten" flest gange (Se & Hør side om hvor de kendte fester). Har dog kun været "Ugens Brandert" en enkelt gang ;-) Ja jeg fester MEGET og kan som regel også findes dansende på et bord, med hænderne og Champagneglasset løftet højt i vejret. Jeg er vild med den energi jeg får af mennesker der bare er ude for at more sig, glemme hverdagens problemer og bare nyder livet. Og så det allervigtigste for mig, MUSIKKEN... Jeg kan blive helt høj når en DJ kan sit kram og kan spille en crowd op, mærke bassen der pumper løs i mellemgulvet....Ahhhh det er ren lykke!!

Nu sidder jeg så på den anden side af jorden i den vildeste by og hvad faen skete der??? Jeg har været her 2 weekender og jeg har slet ikke været ude én eneste gang!!! Jeg er målløs over mig selv... Jeg har haft store intentioner om at skulle på The Ivy, som skulle være "det fede sted" og ud og danse på en salsa klub med mine roomies og alt muligt, men nej... Jeg har siddet hjemme torsdag, fredag og lørdag aften og været helt død. Ikke orket at skulle klæde mig på...VILDT, ihvertfald når man ser på hvordan jeg lynhurtigt ville kunne hoppe i en kjole og komme i byen hvis det havde været København ;-)

Forklaringen er meget simpel; Jeg træner hver eneste dag, og det er super hårdt for kroppen at lave poledance. I Danmark dyrkede jeg pole ca. 2 gange om ugen og dét synes jeg var hårdt...og nu hver dag. Klart at kroppen skal vænne sig til det ;-) Men jeg nyder det også at være kommet til et andet sted og ind i en anden rytme, for jeg drak nok også lige lidt rigeligt til sidst... Rødvin i hverdagene og Champagne i weekenderne og holdte mig da heller ikke tilbage for shots.

Forandringen fryder :-D Ja, for jeg har tabt mig, og det er jo altid rart hvis man spørger en pige. Men forandringen af ens omgivelser kan virkelig også hjælpe på vej. Her i Sydney har jeg ikke lige så nemt ved at "falde i" når en ven ringer og lokker, her kan jeg være den bedste udgave af mig selv... For her er der ingen der ved hvor nem jeg egentlig er at lokke ;-)

xx Stine K(edelig)

1 kommentar:

  1. Kender det SÅ godt, mit problem er så bare at gå fra skole til fuldtidsarbejde, og så at det er Herning jeg er flyttet til gør heller ikke så meget for min lyst til at udforske nattelivet ;)
    håber du nyder det super meget, jeg må også hellere se at få sparet sammen til en "tur" til australien :)

    SvarSlet