Sider

torsdag den 15. juli 2010

Celebrity Guest Performer... Muhahahaha!!


I sidste uge overtalte Bobbi mig (http://www.bobbispolestudio.com.au/) til at stille op til en pole-konkurrence selvom jeg ikke følte mig et spor parat til det. Men når Bobbi siger ”jump” ja så hopper Stine Kronborg. Det gjorde jeg og her kan i se min optræden: http://www.youtube.com/watch?v=s33ZuJRBk6g&feature=fvw.

Jeg var meget stolt da det var første gang på et par ”strippersko” og er slet ikke vandt til at være på ”spinning pole”....ja faktisk var det også min aller første pole-konkurrence. Desværre var jeg oppe imod nogle af de hårdeste tøser som var vant til at konkurrere og jeg kom ikke videre til finalen - æv bæv!! Bobbi havde gjort det med vilje for at afprøve mig og sagde at jeg bare kunne stille op i Heat 2. Så jeg gik straks igang med at sætte et helt nyt show sammen og arbejde hårdt for at blive bedre så jeg kunne komme videre til finalen. Var også ude og købe nyt showtøj og alt var klar... Men så fik jeg en trist mail... Jeg måtte ikke stille op igen :-( Ringede til Bobbi og fortalte hvad de havde skrevet og hun blev gal, for det var jo hende der havde sagt at jeg skulle gøre disse ting. Bobbi kunne dog ikke overtale dem til at lade mig konkurrere og vidste at det vigtigste var at jeg fik træning i at lave shows. Så hun fortalte at jeg altså var kendt i Danmark og at jeg jo bare kunne være ”Celebrity Guest Performer”... Det gik de med til :-D

Som I jo læste i sidste indlæg ødelagde jeg mine sko i den sidste træning inden showet, men de når lige at blive klar 2 timer før showet starter...lidt stress ;-) Jeg går på gulvet som den sidste inden aftenens resultat og det kører derudaf..., men undervejs glider mit skørt længere og længere op. Jeg vælger ikke at rette på det da det er en gylden regel – ALDRIG rette på sit tøj under et show, så der var baller til folket :-D Jeg danser videre og jeg glemmer lidt ting hist og her, og laver lidt småkiks, men det er kun noget jeg selv ved for jeg er jo en ”cirkushest”... MEN så sker der det at musikken stopper lige inden jeg skal til at lave min ”finale”. Hvad faen gør man så???? Ja så synger man da bare selv :-D he he...synes altså det er lidt sjovt at det er min første reaktion!!

Alle kom hen og roste mig bagefter, så jeg var en glad pige. Jeg har dog selv set videoen igennem og krummer tæer over et par steder som jeg ved jeg får smæk for når Bobbi skal rette mig... Jeg er heldigvis ikke bange for at vise hende mit show, for man lærer rigtig meget af at blive rettet og der er laaaaaaaaaaaaaaaaaang vej endnu til jeg selv er tilfreds og er på det plan jeg drømmer om at komme til.

”Shoot for the moon. Even if you miss you’ll end among the stars” (Les Brown)

xx Pristine (Mit scnenenavn her i Australien ;-))

Og her aftenens optræden; http://www.youtube.com/watch?v=8wBzCvV_SPk

1 kommentar:

  1. Nice! Man kan virkelig se at du er blevet stærkere og jeg synes at dine transitions oppe i stangen er blevet mere smooth. Og på kun 2 uger. Wow det er sgu godt gået. Glæder mig til at følge udviklingen. :D KH Heidi

    SvarSlet