Sider

tirsdag den 2. november 2010

Elsker mit liv...


Jeg kan slet ikke beskrive hvor lykkelig jeg er... Føler at jeg lever min drøm fuldt ud. Jeg arbejder/kæmper hårdt og sover nogle gange kun 2 timer om natten...men jeg har det største smil på læberne!!

Om dagen, eftermiddagen og aftenen hjælper jeg til i receptionen hos Bobbi's Pole Studio, og her føler jeg faktisk at jeg bruger hjernen :-D ...er blevet ansvarlig for ret mange ting, sådan lidt daglig leder-agtigt...elsker det. Og tilgengæld kan jeg hoppe ind på alle de hold jeg vil, det er jo som at være barn i en slikbod hvor jeg bare skal spise slik dagen lang...mums!!

Derudover er jeg stadig ude og lave shows som Bobbi's Babe, he he...elsker at jeg er kommet ind i familien - det er virkelig en drøm der er gået i opfyldelse. Det er fedt at få erfaring på den hårde og rigtige måde. Man har som danser nemlig brug for at have alle "skod jobsne" for at få slebet kanterne til...og jeg har stadig en del at få slebet til som pole danser inden jeg selv er tilfreds, men jeg kæmper derudaf :-)

En af tegnene på at jeg bestemt er på rette vej er at d. 24. november skal lave et kæmpe show. Det er et "Dinner show", hvor publikum får en 3 retters menu med dans og sang til. Og så skulle man tro at der var et kæmpe hold af dansere, men nej...Det er 3 af "Bobbi's lærerinder" der skal stå for underholdningen, åbningsshow, en solo hver og så et finaleshow...Og det er sgu mig der er den ene af dem :-D Ha ha ha hvor er det viiiiiiiiiildt!!! De to andre er nogle af mine favorit lærer, nemlig Gypsy og Chilli. Og Chilli er faktisk nomineret som "Instructor of the Year - 2010" inde på INTERNATIONAL POLE DANCE AND FITNESS ASSOCIATION og Bobbi's Pole Studio som "Studio of the Year - 2010"...Ja det er vist nok det helt rigtige sted jeg er havnet ;-D

Når jeg sidder her og tænker over livet kan jeg da godt nogle gange savne blitz-lyset og den røde løber, helt sikkert...og jeg er virkelig stolt af de ting jeg har lavet i Danmark. Sidder netop i dette sekund og tænker tilbage på dette års oplevelser. "4 Stjerners Middag" med Anne Lindfjeld, Biker Jens og Sidney Lee...Gal det var sjovt... "Høvdingebold" hvor vi formåede at komme i semifinalen imod alle ods... Så var jeg jo dommer i "De Fede Trin" på TV2, en kæmpe oplevelse da jeg her kunne bruge og vise det jeg egentlig er, nemlig danser... Og inden jeg smuttede til Australien nåede jeg at komme til Frankrig og optage "Fangerne På Fortet" til TV3, hvor jeg var på hold med nogle af de sejeste sportsmennesker i Danmark Jakob Green, Rikke Hørlykke og selveste John Faxe Jensen... Ja det var sgu nok højdepunktet... Lidt ked af jeg ikke selv har set programmerne, og de ting jeg fik kæmpet mig igennem...for det er jeg virkelig også stolt af!!

Ahhhh....hvis jeg skulle dø imorgen ville jeg fandme dø lykkelig :-D!!

Xx Stine Kronborg, Sydney "The pole wonderland"

3 kommentarer:

 1. Hej dejlige Stine,

  Hvor er det dejligt at læse og se på billederne at du har det godt, nyder det og er glad! :)
  - Husk nu at holde en uge fri i juni, så vi igen kan danse og drikke shots på DEN GLADE VIKING i paradiset! ;)

  Sender dig masser af kærlighed fra Danmark

  SvarSlet
 2. Lad være med at dø i morgen... der er for mange lækre steder i Sydney du ik har spist endnu... :)

  SvarSlet
 3. hej med dig!
  Er mega fan af dig
  og Jeg er nu fast læser af din blog!
  den er vildt fed. :D

  Håber du vil blive fast læser af min.

  http://thatbeautyentertainer.blogspot.com/

  SvarSlet